sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Viikonlopputerveiset

Heips,

ihana viikonloppu alkaa olla loppusuoralla, mutta ei haittaa, niin kivat pari päivää nämä ovat olleet. Vieläkin nyt illansuussa sunnuntai-iltana on ihan kesäinen fiilis, aurinko paistaa ja posket on punaisina paljosta ulkoilusta, mitä nyt viikonlopun aikana on tulut harrastettua.  Sää on ollut ihana aurinkoinen, mutta tosi kova tuuli on ja hiekka pöllyää kovasti. Eilen lauantaina oltiin käveleyllä keskustassa J.n kanssa, käveltiin pitkin Kaivarin rantaa, käytiin jätskillä ja Uunisaareenkin pääsi näköjään siltaa pitkin, en ollut sitä aikaisemmin huomannut ja siellä poikettiin myös. Veneellä sinne ei ikinä viitsinyt mennä. Kaikki kahvilat ja terassit olivat ihan ääriään myöten täynnä, mutta jäätelöä sentään saatiin kioskilta:)

Vanhankaupunginlahdella poikettiin kotimatkalla kun huomattiin auton ikkunasta komeat kosken kuohut. Pato oli ilmeisesti avattu ja kovalla kohinalla vedet koskea alas laskivat, ihan mieletön kohina ja komealta näytti.Kaukana piti vaan pysyä, eikä sillalle saanut mennä, mutta hienot maisemat oli jota koristi sateenkaari, mikä tyrskyistä auringon niihin osuessa muodostui :)

Tänään käytiin koko poppoo Seurasaaressa kävelyllä. Oravia ei siellä nyt näkynyt, en tajua minne ne ovat koko saarelta kadonneet? Ihan hölmöä. Edelliskerralla oltiin varustauduttu isolla pussillisella maapähkinöitä, mutta saatiin ne loppujen lopuksi itse syödä. Harmi, ennen oli niin kivaa käydä siellä oravia syöttämässä. Kiva oli silti tehdä lenkki ja sen jälkeen käytiin syömässä (taas) pitsat Kotipizzassa. Nyt kelpaa pötkötellä kotona. Poika kävi hakemassa jo omalle parvekkeelleen parveke-'ranta'-tuolit, kun viimeisetkin lumiläntit on sulaneet :)

Aurinkoista alkavaa viikkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti