maanantai 29. huhtikuuta 2013

Vankikarkuri

pokkarissa..

Ostin vähän aikaa sitten Zarasta tuon raitahameen, on ihanan ohutta laskeutuvaa materiaalia, tuntuu vähän silkiltä, mutta on jotain muuta, mutta ihanan keveä ja kiva mielestäni on. Katselin samalla reissulla muita hameita, jotain pitsirimpsuhameita, mutten jotenkin osaa sellaisia pitää.. Tykkään enemmän graafisemmista ja yksinkertaisemmista jutuista ja tyylistä. Tuo raita tuo mieleen vähän vankikarkurin, mutta menettelee yllättävän hyvin. Siinä on edessä tuollainen vähän epäsymmetrinen helma ja halkio, joka tuolla kulkiessa lepattaa, onneksi ei liikaa.

Vaakaraitainen vähän pidempi tuubimainen raitahame multa löytyy myös, mutten osaa pitää pitkää ja tuubia samaan aikaan, tuntuu liian, no, istuvalta ;) Ostin tuon kaveriksi valkoisen hihattoman topin, mutta vielä mustaan yhdistettynä toimii paremmin. Ja mustat paksut sukkikset pitää olla, vaikka aika talvisilta jo tuntuvat. Nahkatakki pääsi tänään ulkoilemaan ensimmäistä kertaa tänä keväänä, vaikka juuri lupailin, etten vielä talvipalttoista luovu, eikä tullut yhtään kylmä ;)

Kävin samalla kirjastossa palauttamassa eilen illalla loppuun lukemani Riikka Pulkkisen Vieras-kirjan ja istuin Pokkari-kahvilassa katselemassa ihmisvilskettä. Kevättä ja vapputunnelmaa alkaa olla jo ilmassa. Lindexilläkin  tuli poikettua ja ostin ihanan kesäisen värikkään mekon. Hiusvärin ostin kans, pitkään harkittuani. En tiedä uskallanko sillä värjätä. Pelkään noiden kotivärien kanssa sitä, että hiuksista tulisi liian keltaiset. Mulla on punapigmenttiä omassa hiusvärissä niin paljon, etteivät oikein tahdo vaalentua. Mutta en tiedä, onko nyt niin tarpeenkaan, pientä piristystä ja raikastusta ehkä kaipaisi tämä hiirenharmaa juurikasvu.. Katsotaan nyt, kuinka käy :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti