sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Maanantaiaamu

Viikonloppu oli ja meni, ja olikin tavallista toimeliaampi ja vähän erilainen kuin yleensä syntymäpäivien juhlinnan ja baareilun ja ulkona syömisen takia. Kivaa oli, mutta kyllä ihan tavallinen arki on kuitenkin mukavampaa. En niin välitä juhlapyhistä tai muista yleisistä juhlintahulina-päivistä. Tuleva Vappukin jo vähän hirvittää, kaikki se melu, rymyäminen, sotku ja alkoholin huuruiset ihmiset. En tykkää. Sää ei mitenkään puhu sen puolesta että kevät on kohta jo puolivälissä. Ei voi olla, eilisen illan ja viime yön aikana satoi ihan kunnon lumipeite maahan, puun oksat ja kuistin kanervat ovat lumen peitossa ihan kuin joskus alkutalvesta ja pirteän kipakka pakkassää ihmetyttää kovasti. Tuleeko tästä kevättä ja kesää ollenkaan, tekisi mieli jo päästä bongilemaan ensimmäisiä kevään merkkejä, hiirenkorvia oksissa.

Kotona viihdyn hyvin ja syytä onkin, kun en töissä tällä hetkellä ole, enkä siis ole ollut viimeiseen kahteen vuoteen. Välillä kaipaan enemmän sosiaalista elämää ja ihmisiä ympärilleni, mutta aika harvoin. Kotona on ihanaa eikä mulla käy aika yleensä ikinä pitkäksi. Saan ajan kulumaan hyvin kirjoittamisen, lukemisen, valokuvaamisen, blogien, liikunnan, ruuanlaiton ja kotitöiden parissa, tykkään kaikista kotitöistä ja ruuanlaitosta, yleensä :) Tänään mulla on taas uimahallitreffit tyttäreni kanssa. Pyritään käymään kerran viikossa uimassa, tässä meidän kulmilla on kiva raikas vastaremontoitu uimahalli ja altaaseen paistaa aurinko isoista ikkunoista ihanasti, tulee uidessa lämmin ja vähän kesästä muistuttava olo, kun vesi kimaltelee ja kannattelee.

Kuvina koti- ja keittiökuvia ja kukkia, tykkään että pöydällä olisi aina tuore kukkakimppu, tulppaaneja olen nyt osatanut aika paljon. Ja varsinkin kun tuota vihreää ei vielä paljon näy. Ihanaa olisi jo laittaa kuistille kukkia. Viime kesänä muuuton tiimellyksessä kuistin laitto jäi Tuo ihanasti väriä ja pirteyttä kotiin ja mieleen:) Päällä mulla on Mexxin (2nd hand) farkkumekko.

Aurinkoista raikkaan kirpsakkaa päivää kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti