lauantai 6. huhtikuuta 2013

Aurinkoinen moi

Joonaksen synttäreiden jälkeen alkoi selvästi kevät, ihanaa. Valoisuus on  lisääntynyt tosi paljon. Illallakin on vielä kahdeksan aikaan ihan valoisaa ja tänäaamuna saatiin herätä taas aurinkoiseen päivään. Mulla oli kello soimassa aikaisiin, niin ehtii päivän aikana tehdä enemmän kaikkea. Käytiin pikaisesti ulkona meren rannalla kävelemässä. Voi sitä valon määrää, alkaa olla jo ihan kesän väristä, lumi vaan saisi sulaa jo pois.

Illalla lähdetään kaupunkiin pitkästä aikaa porukalla juhlimaan vielä Joonaksen vanhenemista. Kiva tehdä pitkästä aikaa jotain, viimekerrasta on jo niin pitkä aika etten enää edes muista milloin se oli. Ehkä viime kesänä. Omituisesti uloslähtö jännittää, en tiedä miksi. Liian kauan olen varmaan mökkiytynyt kotona. Mutta kiva ilta varmasti luvassa :)

Tässä muutamia farkkukuvia (rantakuvien lisäksi). Innostuin kevää kunniaksi laittamaan vähän vaaleampaa päälle. Usein käytän vaan tummia ja yleensä siis mustia vaatteita, mutta nyt ne tuntuvat vähän tunkkaisilta ja olen katsellut vähän keväisempiä juttuja kaapin perukoilta pölyttymästä. Onneksi tuota vanhaa vaatevarastoa on sen verran paljon, että omistakin löytää aina jotain uutta :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti