keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kirjastopöllö


 Kovin on taas harmaata ja vaatevalinnatkin alkavat näyttämään enemmän syksyisiltä kuin keväisiltä. Aamulla ulkona vihmoi ja oli paksun harmaata. Kiireessä kaapista osui käsiin niin ikään harmaata, niin syksyistä on. Aika ankea ja haljakka olo on kyllä muutenkin ja huomaan, miten harmaaksi sitä on itsekin menossa. Huonot yöunet takana, pimeää, kiirettä ja aurinkoa ikävä. Viikonlopuksi on ilmeisesti luvassa auringonpaistetta ja lämpöasteitakin ihan kunnolla. Ihanaa. Nyt moneen päivään ei ole tehnyt mieli ulkoillakaan ja se näkyy ja tuntuu. Toivottavasti viikonloppu korjaa tilanteen ja pääsisi ulos ottamaan kuviakin. Ja vaikka jätskille?

Eilen kävin pyörähtämässä vähän kaupoilla, kiersin tutut H&M, Zara, Mango ja Aleksi 13. ja Zarasta innostuin ostamaan sini valko raidallisen hameen ja valkoisen topin. Ihania värikkäitä kesäjuttuja oli esillä, mutten osaa ihan rimpsutuksia pitää ja tykkään enemmän selkeämmistä jutuista ja perusväreistä. Jotain värikästä ehkä tekee mieli sitten kun mittari kohoaa kesäisempiin asteisiin. UFF.illakin kävin ja sieltä tein pari löytöä, ehkä vähän syksyisiä, mutta..
Kirjastossa poikkesin myös. Meidän lähikirjasto on tosi kiva, uusi ja moderni rakennus ja siellä on kiva Pokkari-kahvila ja aulassa on aina joku kiva näyttely, mitä voi hetkeksi ohimennessä istahtaa katselemaan. Pari kirjaakin lähti taas mukaan, olen ollut aika kova lukutoukka tämän alkuvuoden ja kirjoja menee suunnilleen kirja viikossa-tahdilla. Luettuja ja mieluisia voisin tännekin listailla jossain vaiheessa :)

Mulla on alkanut selvästi (talvi)shortsikausi. Viikonloppuna pidin mustia ja nyt päällä olivat nuo harmaa musta ruudulliset yksilöt. Löysin kaapista pitkään käyttämättömänä olleen mustan liivin. Olen sen joskus aikoinaan (sekin:) ostanut muistaakseni Hietsun kirppikseltä ja nyt tuntuu taas liivejä olevan liikkeellä, ainakin kuvista päätellen. Pöllökoru on ihan lemppari ja se sai vähän ilostuttaa muuten aika ankeaa asua ja päivää. Kuvausharjoitukset jatkuu, valoa odotellessa. Tänään kameranjalustana toimi kattila tiskipöydällä väärinpäin ja siihen kirja päälle ja kamera valmis :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti