maanantai 15. huhtikuuta 2013

Rentoilua

Sateisen maanantai-iltapäivän tervehdys,

viikonloppu on taas takana ja tavallinen arki taas pyörähtänyt käyntiin. Mulla se tarkoittaa hiljaisieloa eikä tässä suurempia kerrottavia ole tapahtunut sitten lauantain. Silloin käyttin tosiaan siskon perheen kanssa kaupungilla kivassa, perinteisessä oikeassa kiinalaisessa ravintolassa syömässä ja olikin tosi kiva iltapäivä. Vietettiin aikaa yhdessä jutellen ja hyvin syöden. Oltiin varattu pöytä ja saatiin tosi kiva paikka rauhaisasta omasta tilasta, missä saatiin olla ihan oman porukan kesken. Oli ihana lämminhenkinen iltapäivä yhdessä. Ei ole vähään aikaan ollutkaan niin kivaa. Vaihtelua tavalliseen viikonloppuun, mikä sekin yleensä kuluu aika saman kaavan mukaan liian helposti. Liian harvoin tulee nähtyä ihanaa siskon tyttöä ja siskoa <3 Eilen sunnuntaina tyttäreni poikaystävänsä kanssa kävivät syömässä. Tehtiin tortilloja ja oli taas tosi mukava sunnuntai-iltapäivä yhdessä perheen kanssa jutellen ja syöden hyvin. Illalla käytiin vielä pienellä kävelylenkillä rantoja pitkin, vaikka sää olikin ankean harmaa ja tihkusateinen, tekee liikkuminen ja happi aina hyvää. Reippailun jälkeen päästiin vielä saunaan ja uni maistui sen jälkeen.

Tänään on tas aika ankean harmaa päivä ja olo on aika nuutunut. Olen oikeastaan koko päivän käyttänyt (toisen) blogin kirjoittamisen ja lukemisen parissa. Illalla ajattelin mennä jumppaan. Viime viikon pidin taukoa enkä käynyt kuin parilla kävelylenkillä, välillä on ihan hyvä ottaa vähän rauhallisemmin. Jumppainspiraatio on ollut vähän kateissa, muttta toivottavasti se taas löytyisi. Rennosti vaan, ei mitään pakolla ja väkisin vääntämsitä. Välillä voi vaan olla ja lueskella kaikessa rauhassa. Kartan muutenkin kamalaa suorittamista ja kiirettä. Nyt ei ole onneksi pakko juosta minnekään.

Rentoa alkanutta viikkoa :)


1 kommentti:

  1. Ihana kuvakavalkadi, erityisesti kaksi ylintä kuvaa. Ne voisi tulostaa suurina ja kehystää juuri noin vierekkäin pitkäksi tauluksi.

    VastaaPoista