tiistai 23. huhtikuuta 2013

Maanantain silmut


Aamu alkoi vaihteeksi aika syksyisissä tunnelmissa, oli pimeää ja harmaata, vaihteeksi. Mutta ei auttanut, liikkeelle vaan. Käytiin E.n kanssa hammaslääkärissä, siellä suunnitellaan isoa hammasoperaatiota, joka on edelleen vahvasti mietinnän alla. Käytiin tutkimusten jälkeen kahvilla ja aamupalalla, kun E. ei voinut mennä kesken koetunnin kouluun. Nähtiin siinä sattumalta kaveri ja hänen ihana puolitoista vuotias poika <3 Kiva oli istuskella ja jutella kuulumisia noin ex tempore:)

Mulle oli tullut yön aikana kummallinen ihottuma vasempaan kämmeneen ja on nyt särkenyt ja tykytellyt ikävästi. Ilmeisesti olin nukkuessani raapinut kättä ja joku bakteeri päässyt vilahtamaan ihon alle. Kävin näyttämässä kättä apteeksissa, ajattelin jos jostain antibakteerisesta voiteesta olisi apua. Ihottumakohdasta lähtee pitkälle käsivarten punainen viiva ja huolestuttaa vähän, voi olla verenmyrkytyksen oire jos viiva lähtee kiipeämpään sydäntä kohti.. Apua. Yritin soittaa terveyskeskukseen, muttei sinne ole tietenkään toivoakaan päästä läpi.
Kotiin tultua kävin taas silmukyttäys-reissulla ja kevät edistyy.. Yritän siis ajatella jotain ihan muuta, enkä kytätä käsivartta kiipeävää viivaa.Illalla E.n koululla on vanhempainilta ja samalla käydään sanomassa kiitokset, onnittelut ja heipat nykyiselle luokanvalvojalle, joka jää äitiyslomalle, ja tervehditään uutta yläasteen loppuajaksi tulevaa luokanvalvojaa. Nyt on E.llä kova tsemppi, syksyllä alkaa viimeinen vuosi peruskoulua ja nyt keväällä on tosi paljon kokeita ja erilaisia isoja projekteja, mehut otetaan tosiaan irti. Eilen illalla ei ilahduttanut E.n pimentynyt tietokonekaan.. Toivottavasti saisi sen vielä käynnistymään sen verran, että saisi pelastettua kuvat ja muut tärkeät tiedostot talteen. On innokas ja taitava valokuvaaja, joten olisi iso harmi jos parin vuoden kuvasato katoaisi kokonaan. Mä muistan joka ilta, että kuvia pitäisi ottaa omaltakin koneelta talteen muistitikulle, mutta aina päivällä se jostain syystä unohtuu, kun asialle voisi jotain tehdä (käydä ostamassa se tikku..).Kirjastoreissun anti oli aika runsas, nyt meinaa tulla ihan runsaudenpula. Luen paljon ja aika nopeasti, usein luen paria kirjaa yhtäaikaa ja viikossa saan ainakin yhden kirjan luettua loppuun. Lukuintoa siis riittää, nyt kun on aikaakin. Eilen illalla en malttanut lukemiselta ruveta nukkumaan tarpeeksi ajoissa ja niin yö meni ihan muutaman tunnin yöunilla.. Ei pitäisi lukea liian mielenkiintoista ja / tai koukuttavaa kirjaa iltalukemiseksi.. Päivällä taas ei usein ehdi tai malta, tai sitten nukahdan kesken. Aika yllättävää, että saan kirjoja luettua loppuun asti :) Ehkä kun olen yökukkuja.

Nyt lähden sinne terveysasemalle näyttämään kämmentä terveydenhoitajalle. Sieltä soitettiinkin (yllätyin:) takaisin ja sain heti ajan.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti