sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Superkuu

Ennen vanhaan kun lennettiin ja laskeuduttiin kuuhun, otettiin siellä viisi valokuvaa muistoksi, nykyyän jos mennään mattolaiturille tulee reissusta ainakin viisikymmentä kuvaa. Ainakin siis nyt tässä tapauksessa. Todistusaineistoa ja kuvamateraalia nyt eilisen lauantain aktiviteetista. Maton pesu on siis mukavaa hommaa ja ikuistamisen arvoinen tapahtuma :)

Illalla ajeltiin ensin yhdellä pyörällä, mentiin hakemaan J.n pyörää jonka oli jättänyt toiselle puolelle Vuosaarta viimeviikonloppuisen baari-illan jälkeen. Silloin jatkettiin iltaa taksilla ja mentiin keskustaan ja pyörä jäi. Nyt poikettiin parilla täällä kotikulmilla (yök) ja illalla saattin vielä pyörät kotiin. Olen huomannut että nyt tarvitsisi olla enemmän tekemistä, muttei baarissa käyminen ehkä ole ihan paras mahdollinen harrastus. Hetken on kivaa ja sitten taas ei enää niin kivaa. Seuraavana päivänä vielä paljon vähemmän kivaa. Yleensä harrastan baareilua korkeintaan kerran kaksi vuodessa, mutta nyt kiintiö on täyttynyt jo viikossa..

Äsken käytiin terveellisemmin kävelemässä, pikku sade ripsuttelu loppumatkasta teki ihan hyvää. Huuhteli ja raikasti oikein mukavasti nuutunutta oloa. Liikunnan harrastaminen olisi aika paljon raikkaampi harrastus, parin viinilaisllisen jälkeen on ainakin seuraavan päivän olo aika kamala. Liikuntaakin on tullut kyllä harrastettua, mutta vähäisemmässä määrin. Pyörällä tulee ajeltua aika paljon, ja eilen illalla kotiin tuhatta ja sataa. Meinasin lähteä vielä siinä yötä vasten lähteä ajelemaan ja etsimään superkuuta taivaalta, mutten uskaltanut pimeään metsään lähteä, oli niin pilvistäkin täälläpäin, ettei kuuta ollut näkynytkään.

Mutta elämää kohti nyt tällä planeetalla, ruoanlaiton kimppuun. Emil on tyttökaverinsa kanssa rannalla piknikillä (vaikkei aurinko paistakaan) ja kohta tulevat syömään. Ovat myös tekemisen pulassa keksineet, että toinen päättää joka toinen kerta päivän ohjelman ja noudattavat sitten sitä :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti