torstai 10. heinäkuuta 2014

Poika on tullut kotiin

Mitäs tässä, poika on taas kotona. Kaksi viikkoa hujahti Turkissa niin ettei melkein ehtinyt huomata, me eikä Emil. Ihanaa aikaa oli viettänyt siellä sukulaisten luona (isänsä asuu Suomessa, muu suku kaikki Turkissa) ja aika humahti nopeasti siellä lomaillessa ja sukulaisten hellässä huomassa.

Alunperin oli menossa sinne kesätöihin, sedällä on kiinteistönvälitysfirma ja ajatus oli, että Emil olisi siellä autellut ja tehnyt jotain töitä. Yhden päivän istui toimistolla eikä sopivia tehtäviä löytynyt, mutta muuten sai kyllä ajan kulumaan oikein hyvin. Uima-altaalla, rannalla, huvipuistossa, ostoksilla, kosken laskua vuoristossa ja kaikkea sellaisista. Yhdessä olemista sukulaisten kanssa. Turkissa on tietysti ihan erilainen kulttuuri kaikinpuolin, eikä ollenkaan hullumpi. Suku pitää yhteyttä tiviisti, asuvat samalla aluella ja Emilin sedän työ työllistää koko suvun siinä :) Vieraanvaraisuus oli ihan uskomattoman ihanaa, ehkä vanhimpana poikana suvussa, lapsenlapsista, on erityisessä asemassa <3

Suku on aika moderni ja aika hyvin toimeentulevakin, maaseudulla olosuhteet olisivat aivan toiset. Ei montaakaan kymmentä kilometriä vuoristoon tai keski-Turkkiin niin meno ja elintaso olisi aivan toinen.

Viime yönä en nukkunut oikein ollenkaan. Olin huolissani siitä, miten Emilin yölento menee, matkaselvityset sun muut. Onneksi setä oli saanut saattaa aika pitkälle matkaselvitysten läpi, eikä Emil eksynyt väärään koneeseen eikä muutenkaan Antalyan lentokentälle. Pelkään lentämistä, omaani etenkin, mutta myös muiden. Niinkin voi näköjään olla.

Nyt on poika turvallisesti kotona ja maassa kaikki hyvin :D

Eilisen rantailun jälkeen rusketuksen tarkistusta :D

Helsinki Vantaa kello 06.30 tänään

Saapunut <3

WTC ja meidän retro-auto

Kotona

Belekin laguuni

Koskenlaskua korkealla vuoripurossa. Ilma +40, vesi +5


Belekin ranta ja hiekkamoskeijat :D

Skypeilyä

Emil ja ihana Elif-serkku

turkkilainen kahvi

Emilin sedän talo

Kotiin päin
Aamu apetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti