perjantai 18. heinäkuuta 2014

Kaunis kaunissaari

..mmm ja ihanaa. Ei tarvii etelään lähteä kun meiltä Kaunissaareen on kahden, kolmen tunnin venematka purjeveneellä. On ihanin paikka! Merimatkustaminen ei ole millään pelillä mun lempihommia, mutta sen matkan kestää ilomielin kun tuonne paratiisisaarelle pääsee :) Kovin kovalla tuulella sinne en lähde kun tuuli pääsee etelä puolelle saarta puhaltamaan ja aaltoja kasvattamaan Virosta asti.

Ilma ja värit on tuolla ihan toista kuin täällä kaupungissa, tai Uutelassakaan, värit on ihan selvästi kirkkaammat, taivas sinisempi ja valo kirkkaampaa, ja luonto rehevämpi, eikä tuolla juuri koskaan (niillä hyvillä säillä kun olen tuolla käynyt) ole pilvistä. Aivan kuin kasvillisuuskin olisi runsaampaa ja värikkäämpää kuin täällä mantereen puolella. Suolainen ja kostea meri-ilmasto vaikuttanee asiaan. Joka kerta jaksan hehkuttaa saaren ihanutta siellä käydessä.

Lämmin ja kiva päivä oli siis. Emilin kaveri oli mukana ja kävivät uimassakin, itse en uskaltanut kuin vähän kahlata, vesi on avomerellä sen verran vilpoisaa. Kesäkeittiö on saarella aika mainiolla paikalla.

Ihan paras päivä kesässä tähän asti.
Huomenna lähdetään ajelemaan Parikkalan mökille, ihana päästä taas maalle. Säätkin taitaa suosia vähän paremmin kuin Juvan alle viidenkin asteen keleillä. Hellettä piisaa sielläpäin maailmaa. :)
Tänään pakkailuhommia ja käydään kurkkaamassa ihanaa siskon vauvelia, eilen kotiutuivat sairaalasta <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti