tiistai 29. heinäkuuta 2014

Raikastus ois kiva

Ukkosen ja sateen odotus tuntuu olevan tänään suosittu puheenaihe (netissä:), ja kyllä voin itsekin raikastavan sateen ja ukkosen odottajiin yhtyä. Pientä raikastusta tähän seisovaan trooppiseen ilmanlaatuun olisi ihan kiva saada. Kolmesti päivässä kylmässä suihkussa käyminen, jalat suihkutan niin kylmällä kuin vain suinkin kärsin, ja jonkin aikaa se viilentää oloa. Pää käy helteestä pehmeäkis, on hankala keskittyä lukemiseen ja jopa juttelemiseen ja yleensä olemiseen. Ihan kuin kunto olisi huonontunut tosi paljon..

Kunnon ylläpitämiseksi en ole tosin taas muutamaan viikkoon tehnyt yhtään mitään ja ruokailupuolikin on ollut sitä grillailua ja pizzalla käymistä. Helle turvottaa ja väsyttää.

Tänään pakkasin itseni Uutelan retkeä varten ja lähdin pyörällä polkemaan pitkästä aikaa. En ole tiennytkään että mulla on niin huono kunto! Hyvä kun jaksoin ajaa, poljin hiki hatussa Uutelaan, ja heti takaisin. Ukkonen jyrisi ja taivaalla oli mielestäni uhkaavan näköisiä pilviä, joten takaisin kotiin heti. Ukkosella oleilu vedessä tai puiden alla ei kuulu suosikkijuttuihin.. Turvallisesti kotona neljän seinän sisällä ukkosta on jännä seurata. Muuten ei.


Mutta eipä mitään ukkosta tullut. Tropiikki jatkuu. Huomenna yritän päästä uimaan, jos en ulos niin vaikka halliin sitten (voisi kyllä olla aika ankeaa..)
Söin sitten rannalle tekemäni eväät auringossa parvekkeella, mutta eipä siinä kärsinyt koviin montaa hetkeä sen enempää oleskella.

Outoa tämä kaupunkikesään totutelu nyt ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti