keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

kesällä kerran

.. on niin kiire ettei ehdi mitään tekemään, vai miten se nyt meni. Suurin syy taitaa olla keskitymiskyvyn puute ja ehkä helle. Mutten käy sitäkään syyttämään. Tai sitten en vaan ehdi. Haluaisin kyllä.

Tänään tuntui taas kivalta pyöräillä rantaan ja kävin jopa uimassa pari kertaa. Ihon väri alkaa jo huolestuttavaan tahtiin tummua, hiukset vaalenee, ja kuivuu. Pitäisi jo uutta syksytukkaa ilmeisesti katsella, mutten halua. Enkä katsele. Polkkatukasta välillä haaveilen, mutten usko hiusteni lyhyempinäkään muuttuvat sileiksi ja ilmaviksi, millään säällä, joten mieluummin pörröinen pitkä- kuin lyhyt tukka mulle :)

Joonas on viimeisen vuoden -ainakin- leikannut mun hiukset ja saavat olla niin kuin ovat. Kostealla ilmalla -kuten nyt- muuttuvat ihan käkkäriksi, mutten viitsi enkä halua, niitä väkisin vääntää mihinkään muuhun järjestykseen kuin mihin menevät. Harjaan sentään. Ehkä jos jonnekin ihmisten ilmoille pitäisi mennä, muttei nyt tarvii :)

Tänään rantailun lisäksi yritin löytää aikaa kirjeen kirjoittamiseen ja lukemiseen, en löytänyt. Kirjastossa kävin ja muutama kirja ja leffa tarttui taas mukaan. Elokuvia on tullut katsottua aika paljon, kirjastosta löytyy hyviä. Lukeminen on jäänyt vähemmälle, mutta Heidi Jaatisen Kaksi viatonta päivää on meneillään ja jonkin sivun sain rannalla käännelttyä (ja luettua:)


Tenderness elokuva katsotaan ihan just, kunhan tästä maltan. Siinä on pääosassa Russel Growe, ja niin kuin joku joskus sanoi lempinäyttelijästään, että katsoisi vaikka lukisi puhelinluetteloa. Mun kohdalla Growen kohdalla voisi päteä sama. :)
Mutta uskon elokuvan olevan mielenkiintoinen. Sen pariin siis.

:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti