sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

sunnuntai

terveiset jalkapallon huuruisesta olohuoneesta. En ole katsonut yhtään aikaisempaa peliä, uutisista kuulin että moiset kisat edes pidetään (ja Facebookista tietysti) ja katsoin eräitäkin kisoja vastustavia dokumentteja ja ajankohtaisohjelmia, joiden perusteella ajattelin että itse asiassa protestoin koko kisoja. Aika arveluttavaa, aina siellä missä suuret rahat liikkuvat, niin ei siellä aina ihan rehtiä peliä pelata. Mutta nyt siis katsoin finaalipeliä, vähän aikaa. Pelkää ujellusta katsomosta ja pelaajat lentelevät ja lyövät päitään pahannäköisesti ja lääkintämiehet juoksevat kentälle yhtenään. Peliä en tietenkään ymmärrä, mutta maaleja ei ole ainakaan tullut. Enkä tästä eteenpäinkään välitä jalkapalloa seurata.

Laitoin muutaman kuvan iltapäiväiseltä kävelylenkiltä, hapenottoa edellisillan viinittelyn päälle. Kamera sattui mukaan, kun olen sitä nyt taas innostunut kuljettamaan mukana. Nähtiin lenkin varrella Emil kaverinsa kanssa, ajattelin että olisivat isolla Aurinkolahden rannalla, mutta olivat yllättäen Uutelassa polun varrella pienellä rauhallisella rannalla, missä itsekin käyn uimassa mielelläni. Siellä pitivät piknikkiä ja äiti vaanii kameran kanssa polulla (mentiin kyllä moikkaamaan :)

Yllättävän elävän näköisenä itsekin, en olisi uskonut, olo oli aika huono, mutta ehkä sen verran rennompi, ettei kuvissa olemiseen tarvinnut aurinkolaseja eikä muualle katselemista. No, kameran itselaukaisukuvissa olen yleensä vain säikähtäneen ja yllättyneen näköinen, joten on parempi katsoa pois päin. Nyt vain väsyneen näköinen. Hiukset ovat vähän vaalentuneet auringon ansiosta ja vatsanympärys kasvanut ruokavalion ansiosta, se on ollut kesäiseen tapaan vähän mitä sattuu. Jälkiruokia ja iltakävelyitä jätskille on tullut useampia. Ja ne viinit ja suolapähkinät. Pyörälenkit kallioille ei ehkä ihan riitä kuntoiluksi kuitenkaan :)

Mutta nyt on kesä.
Kivaa alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti