sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Aaton aatto

Täällä meillä ollaan yritetty pitäytyä suunnitelmissa olla ottamatta kauheaa stressiä joulusta, ja aika hyvin se on onnistunutkin. Tänään paketoitiin herättyämme aamupäivällä (tai alkoi se olla jo melkein iltapäivän puolta) ne muutamat joululahjapaketit huomiseksi kuusen alle. Ja juotiin glögiä, punaviinillä terästettyä tällä kertaa.

Päivällä sain aivan ihanan yllätyksen, en ole ikinä yllättynyt niin ihanasti joulumuistamisesta. Ovikello soi ja ovella seisoi kukkakaupan lähetti! Ystäväni lähetti aivan upean punaisen, jouluisen kukkakimpun minulle <3 Kiitos ihana!

Joulukuusi pääsi myös sisälle sulamaan ja ihana havun tuoksu täytti kodin. Kyllä aito kuusi on vaan niin ihana, ja tuo heti jouluisen tunnelman kotiin. Äsken laitettiin kuusi jalkaan ja soviteltiin sille sopiva paikka täällä uudessa kodissa. J. ripusti siihen valot valmiiski, ja perinteen mukaan koristeet ripustetaan kuuseen vasta aattoaamuna, ennen Lumiukkoa ja Joulurauhan julistamista. <3

Illalla käytiin keskustassa kävelemässä, tai oikeastaan oli liian kylmä kävellä kovinkaan pitkää lenkkiä, autolta Kappeliin, ja siinä se lenkki melkein oli. Kappelissa lämmiteltiin hehkuviinillä, glögillä ja pipareilla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti