tiistai 25. joulukuuta 2012

Joulutunnelmia

Ihana tunnelmallinen jouluaatto on nyt takana päin. Oli ihana päivä. Aamulla heräiltiin hyvissä ajoin ja käytiin vielä viimeisellä kauppareissulla, minkä jälkeen tultiin kotiin koristelemaan kuusi ja perinteiseen tapaamme katsottiin telkkarista Lumiukko ja joulurauhan julistus. Joulupukin kuumalinja jäi sentään nyt katsomatta, kun perheen pienimmät ovat jo isoja, ja nuorempi oli vielä muilla mailla.. Jouluaaton perinteinen riisipuuro jäi tekemättä tällä kertaa, mutta muuten on kyllä tullut syötyä ihan riittävästi ;)

Iltapäivällä käytiin J.n vanhemmilla viemässä paketti, kahvilla ja kakulla. Ajeltiin vielä minun isovanhempien ja enon haudoille. Lunta on, ja satoi koko ajan lisää niin paljon, että ajateltiin, ettei edes löydetä oikeaa hautakiveä. Lapion kanssa mentiin ja vähän sai lumitöitä tehdä, mutta perille löydettiin ja käytiin kynttilät jättämässä.

Illalla kokoonnuttiin äitini luona, missä oli H. poikaystävänsä kanssa, siskon perhe ja ihana tädin kulta tietysti<3 Joulupukkikin löysi Korvatunturilta hankia pitkin meidän luokse ja kilttejä oltiin kaikki oltu. Yritettiin vähän lauluakin saada pukin iloksi aikaan, mutta lyhyeen loppui sanat (meinasi lähteä vähän väärillä sanoilla ja nuotin vierestä..:).. Tosi lämmintunnelmainen ilta oli. E. puuttui jouluvietosta aattona, mutta kotiutui tänään Joulupäivänä aikaisiin iltapäivällä kotiin turvallisesti. <3 H. ja S. kävivät meillä tänään syömässä ja nyt kyllä tuntuu, ettei hetkeen pääse nälkä yllättämään.
n

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti