keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Joulunalusviikko

En ole viikkoon, tai vähän ylikään, laittanut tänne mitään. Hiljaiseloa ennen joulua, vaikkei tässä suuremmin joulukiireitä tai -stressiä onneksi olekaan ollut tai ole tulossakaan. Paljoa ei ole tapahtunut mainitsemisen arvoista, tai sitten en vaan ole saanut kirjoiteltua niitä tänne. Toisen blogin puolella taas on ollut sitäkin vilkkaampaa..

Mutta laitan nyt muutaman kuvan menneeltä viikolta. Viime viikonloppuna juhlittiin siskon syntymäpäiviä ja istuttiin iltaa, oli taas erinomaisen ihana ilta, hyvässä seurassa, hyvän ruuan ja juoman parissa. Kyllä tällaiset lämpimät yhteen kokoontumiset ja yhdessä oleminen piristää kummasti <3

E. lähti maanantaina isänäs kanssa Turkkiin, ensin lensivät Istanbuliin pariksi päiväksi ja tänään lentävät etelään Belekiin sukulaisten luokse ja ovat siellä ensi viikon tiistaihin asti. Joulupäivänä E. tulee takaksin. Ikävä on ollut, mutta toisaalta pieni "teini-lomakin" tekee ihan hyvää (ja ryhdyn silloin itse teiniksi, nukun aamulla pitkään, notkun koneella, syön silloin kuin muistan. En sitä ihan näinpäin ollut ajatellut, mutta näin nyt. Tarpeeseen kai tuli:)

Tonttu-toimeliaana olen myös toiminut pienimuotoisesti, pakannut lahjoja, ja minuakin on muistettu ihanasti. Korttejakin on tullut tosi paljon<3
Eilen sain J.ltä joululahjani etukäteen. Oli Virossa työmatkalla ja toi sieltä tuliaisiksi ihanan tuoksun ja pullon punaviininä (välillä voi juoda terästettyäkin glögiä..:) ja uudeksi vuodeksi juomia myös.

Muuten viikko on mennyt aika tavalliseen tapaan. Salilla on tullut käytyä aika reippaasti ja hyvä niin. Muutaman herkutteluillan (viikon) jäljet on meinanneet näkyä vaa`alla ja vaatteissa, olen syönyt jouluherkutkin nyt etukäteen. Vaikka toki joulunkin pitää herkutella. Tässä on näitä pikkujouluja ollut vaan etukäteen ;)

Niin, ja uudet kengät ostin, mustat nahkasaappaat Din Skosta. Akuperäisellä hinnalla en olisi niitä raaskinut ostaa, mutta olivat jo alennuksessa ja niinpä lähtivät mukaan iloisesti. Olenkin jo jonkunaikaa etsinyt sopivia talvisaappaita, jotka ovat käytännöllisen lisäksi kauniin, yksinkertaiset ja klassiset. Ja niillä pitää pysyä pystyssä tuolla hangilla.. Vähän samanlaiset löytyy ruskeina..


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti