sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Teatteria

Lauantaina oltiin teatterissa, tällä kertaa Stoassa serkkuni ja miehensä kanssa. Käytiin katsomassa Susanna Leinonen Companyn "Romeo ja Julia". On moderni tanssitulkinta klassisesta näytelmästä. Tanssiesitys kesti vain tunnin (ja lyhyeen aikaan mahtui myös väliaika). Tanssi vei mukanaan ja yllätti positiivisesti. Mahtavan hienot tanssijat ja pelkistetyn hienot  ho­pean­har­mai­siin la­vas­tei­siin hei­jas­te­tut vi­deot. Ihan harmitti, kun esitys loppui niin nopeasti. Toistekin voisin tämän käydä katsomassa. Suosittelen! Illalla katsottiin vielä kotona "Romeo ja Julia" elokuva DVD.ltä :)

Muutama viikko sitten käytiin siskoni kanssa katsomassa Ryhmäteatterissa Eduskunta 2, näytelmä, tai sen aihe, tuntui jotenkin vaikealta..Esitys kesti yli kolme tuntia ja aihe oli raskas.. Liikaa informaatiota tuli myös kerralla, ja tipuin kyllä kärryiltä hetkessä (vaikka päivän politiikkaa jonkunverran seuraankin -nykyään kyllä vähän vähemmän, sen verran kuohuntaa moni juttu saa aikaiseksi minussa..). Aiheeseen olisi ollut hyvä perehtyä ennakoon enemmän ja välillä näytelmää seuratessa tuli olo, kuin olisi ollut jollain puuduttavalla luennolla (onneksi niistä ei tarviinut muistaa jälkeen päin mitään yksityiskohtia:) Näyttelijät olivat hyviä ja hauskoja kohtauksia oli paljon, mutta ei oikein minuun uponnut kokonaisuutena..

Päällä oli eilen ekaa kertaa Seppälästä ostettu uusi mekko, kerrankin jotain vähän värikkäämpää päällä, kuin sitä iänikuista mustaa, mitä liian usein vaan eksyy päälle. Vaihtelu virkistää. Kynnet oli silti mustat ja koruna pelkästään musta iso sormus.

2 kommenttia:

  1. Kivan näkönen ja värinen tunika(?), ei liian räikeä kuitenkaan :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Joo, mä tykkään kans. Siinä on aika luonnonvärit kuitenkin, niin on silleen raikas ja pirteä. Väriä elämään, harjoittelen pois ainaisesta mustasta..

    VastaaPoista