sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

loma!


Ohi on,

nimittäin peruskoulu E.llä. Edellispäivän juhlapäivä oli mennyt hienosti, esitysten ja juhla-aterian jälkeen oli jaettu stipendit ja palkinnot, luokalla oli oma Amazing Race-kisa jokavuotiseen tapaan, joka järjestettiin pitkin kaupunkia, E.n joukkue oli ollut keskustassa ja pisteinä oli ollut mm. Hietalahdenranta, Kampin Tennispalatsi, Kolmen sepän patsas, Musiikkitalo, Tuomiokirkko ja Hakaniemen Ympyrätalo, ja kaikilla näillä kohteilla oli ollutj okin tehtävä tehtävänä, Kolmen sepän patsaalla oli pitänyt laskea luodinreiät mitä patsaan jalustassa on (en muista määrää, en edes tiennyt että siinä sellaisia on) ja Musiikkitalolla oli ollut tehtävänä esittää jokin musiikkiesitys ja kirkolla piti laskea portaiden määrä. Ja kaikki tietysti mahdollisimman nopeasti, kaksi tuntia olivat juosseet ympäri kaupunkia. Voitto tuli siitä! Palkinnoksi saivat rannekkeet Linnanmäelle :)

Viimeisenä koulupäivänä oli kirkossa käynti ja todistusten jako tietysti. E halusi meidät mukaan kuitenkin, vaikka sitä pitkään empi, todistusten jakoon ja mentiin, olihan se juhlallinen tapahtuma! Todistus oli juuri sellainen millaiseksi se arveltiinkin, kevättodistuksen keskiarvo oli yli yhdeksän mutta päättötodistuksen keskiarvo oli vähän alempi, kun siihen vaikutti kaikkien yläasteluokkien arvosanat.

Suoraan koululta mentiin Kallahden rantaan Villa Ullaksen kahvilaan, tosi viluinen ja sateinen sää oli, joten ulkona ei voinut olla, mutta onneksi sisällä oli tilaa :) Syötiin ja juotiin siellä jo monen vuotisen perinteen mukaan leivoskahvit. Myöhemmin käytiin vielä syömässä rannan intialaisessa ravintolassa. Illan menojen kanssa E.llä oli aika hiljaista, kun odottaa paljon, ei suunnitelmat aina ihan toivotulla tavalla mene. Kävi kuitenkin hetken olemassa ulkona mutta tuli aikaisiin kotiin. Katseltiin sitten yhdessä kauhuleffaa ja syötin herkkuja :)

Nyt lomanviettoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti