keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Skatta

Aurinkoisena päivänä parin päivän takaisia harmaan päivän ulkoilukuvia. Kävin äsken kävelemssä vaihteeksi Uutelan-lenkin, ja joku mies siellä sanoikin, että on ihan fanaattisen kaunis päivä. Mietin sitä fanaattista, mutta niin kai sitten. Ellei mennyt sanoissa sekaisin. Ihana ilma kuitenkin.

Tänään jätin Tuulimyllyyn menon väliin. Päätin sen jo eilen. Olin aika poikki, lievästi sanottuna, vaikka kävin vaan siellä työpaikalla ja kaupoilla hieman. Olihan nuo työkuvioiden juttelut ja asioiden jonkin laiseen tolkun alkuun tulemiset tai sinne päin menemiset, iso juttu. Töihin en ole kuitenkaan menossa. Vielä. Enkä tiedä, miten puoliväkisin voisi jotain ei niin mieluisaa hommaa tehdä. Mitä siitä tulisi. Olen epäileväinen ja negatiivinen ja vastahankaan, mutta jotain on kuitenkin tapahtunut. Joku askel silti. Kai?

Näistä kaikista suurista asioista olin illalla sitten ihan rättipoikkiväsynyt. Huh, ihan kuin olisin ollut neljänkymmenen asteen kuumeessa. Siitä että kävin työpaikalla! Noh.. Enkä sitten tänään todellakaan jaksanut lähteä päivätoimimaan. Laitoin aamulla viestiä että olen niin väsynyt ja vähän flunssainen etten tule. Mähän olen nyt käynyt töissä. Mutta enköhän vielä jatka tuulimyllyläisenä, ainakin nyt kesään asti. Jos siltä tuntuu. Stressitasot on aika korkealla nyt, pienetkin jutut vetää pinnaa kireälle, ja nyt on tapahtunut aika isoja asioita. Nukkuminen on ollut yhtä tuskaa muutaman yön, en saa sitä stressioloa pois ja olen sitten ihan kireä, on kuuma, kaikki häiritsee, kuuma ja kylmä. Naapurista taas kuuluu kolinaa. Hermot menee. Ihan hirveä olo. Ei auta pilleri, ei korvatulpat. Eikä päivällä saa unta. Eikä yöllä. Näen sekavia unia ja puhun yöllä höpöjä.

Sellaisia kuulumisia. Ai niin, värjäsin tänään yhden mustan kevättakkini (mikä näkyy vähän laukkukuvissa), on hieno liuhaketakki, sellainen vähän parempi takki. Olen ostanut sen joskus kirppikseltä ja on ollut kovassa käytössä, hyvä ja tykkään. Eilen kirkkaassa auringossa huomasin, että on muuttunut ihan harmaaksi :( Harmaantunut musta ei ole mikään kauhean kiva väri. En ole ikinä ennen värjännyt vaatteita tuollaisella pesukonevärillä, enkä kyllä millään muullakaan. Takista tuli hyvän ja tasaisen musta, on kuin uusi. Pesukonekin on nyt musta. Pitänee pyöritää pari kertaa ympäri tyhjänä ja toiova että musta väri lähtisi. Pesukoneeseen käytettäväksihän nuo värit on tarkoitettu, tuskin niitä saisi edes myydä jos pilaisivat koneen. Päivä on mennyt mukavasti pesukoneohjelmia pyöritellessä ulkonakäynnin lisäksi.

:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti