lauantai 19. huhtikuuta 2014

pääsiäistäHeippa,

hiukan hermostunut pääsiäis-akka täällä tällä kertaa. Hienoista ylikierrosoloa on ollut nyt eilen illalla ja tämän päivän liikenteessä. Nukuin todella huonosti ja levottomasti ja nyt päivälläkin on ollut sellaine joinpas sata kuppia kahvia-olo. Vaikken siis juonut. No, kaunis ja ihan leppoisaa päivä tässä kuitenkin, kun niin yrittää. Päivällä kaupassa käynnin lisäksi oleilua kotona hämärässä, rentoutumisen yritystä, ja teinpä pitkästä aikaa tuon hatha-jooga ohjelman DVD.ltä. Hyvältä se aina tuntuu ja rentouttaa, silloin kun sen siis malttaa tehdä. Liian harvoin vaan tosin maltan.

Herkkuja ja illalla siskon luokse iltaa istumaan on vielä tämän päivän ohjelmassa. Ihana mennä pitkästä aikaa kyläilemään, tosi harvoin tulee missään kyläilyillä käytyä.

J on laittamassa isänsä kanssa venettä talviteloilta kuntoon, pohjan rapsuttamista ja sellaista, en sen paremmin tiedä, ohjelmassa sillä. Viikon päästä on jo veneiden lasku vesille, eikä ekaa veneilyreissua tarvii hirveän kauan odottaa. Säät ainakin vaikuttavat lupaavilta ja lämpimiltä. Mua tosin ei kovin pitkälle merelle saa, mutta laiturista saatan sentään vähän käydä irrottautumassa. Mökille remonttireissujen suunnittelua on myös mietteissä. Kesäviikot ovat aina niin kortilla kun jotain reissuja ehtii ja sopii tehdä, mutta sumplimiset on ainakin aloitettu. Hyvä alku sekin.

Sen kunniaksi erään päivän siniraitaa päällä, kuvissa näyttää kyllä ihan musta-valkoiselta, tylsää. Kuvista huomaan käyneeni kapoisaksi. Raivoliikkuminen on nyt ollut vähemmällä ja kävelylenkkejä ja venyttelyjä pyrin tekemään kuitenki. Kroppa on kireällä, eikä silloin kovempi liikunta maita tai tunnu sopivalta. Joten kehoa kuunnellen vaan. Lepoaineenvaihdunta taitaa olla kova, niin kuin se näin kierroksillla käydessä tuppaa olemaan.

Herkku- ja aurikotäyteistä pääsiäistä kuitenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti