maanantai 21. huhtikuuta 2014

kesä!

Pääsiäispyhien kuvia..
pääsiäiskuvia, ja ihan muutama sana pääsiäisestä :)

Pitkät on olleet pyhät ja äkkiä taas menneet. En meinaa pysyä päivistä enää perässä, mutta huomenna koittaa arki kuitenkin. Meillä ei erityisiä pääsiäistraditioita ole, vapaata vaan, ja kun pääsiäinen on aina eri aikaan, eikä toistu kuten joulu aina samoina päivinä, meinaa se muistua mieleen vasta silloin kun se on jo kohdalla.

Perjantai-iltana oltiin istumassa iltaa siskon perheen luona, herkuteltiin ja muutama lasillinen viiniä tuli nautittua. Aikaisiin ajeltiin bussilla kotiin, E oli sattumalta samassa kyydissä, joten kotiintuloaika oli kaikilla sopivasti samaan aikaan. Pihalla naapurin pappi tuli siinä puolenyön jälkeen vastaan virka-asussaan, liperit liehuen kotiin. Pääsiäisyön jumalanpalveluksesta (ilmeisesti, en ole näistä niin perillä..) Jännän näköistä vaan oli, siinä pimeässä yössä, kaulukset vaan valkoisena muuten mustan ja pimeän pihan keskellä. Toivotteli hyvät pääsiäiset.

Lauantai pyöräiltiin, tehtiin lenkkiä ympäri Vuosaarta ja puolentoista tunnin polkemisen jälkeen poikettiin pizzalle. Oli niin kesäistä, ettei kotona oleminen ja syöminen oikein houkuttanut. Moni terassi ja pizzeria oli ääriään myöten täpötäynnä, mutta sellainen löydettiin minne vielä mahduttiin ja vieläpä auringossa. Ensimmäinen syöminen ulkona tänä kesänä. Nyt ainakin tuntuu ihan kesältä. Illalla käytiin vielä toisella pizzojen polttelulenkillä, Vanhankaupunginlahdella. Leppoisalla auringonlaskun ajan kävelylenkillä siis :)

Tänään ruokailua anopilassa. Ollaan siis ruokapuolien suhteen päästy helpolla näiden(kin) pyhien suhteen. Kiva olisi että olisi enemmän omia pääisiäistapojakin ehkä.. Nyt oltiin kesäisten ilmojenkin takia varmaan niin paljon menossa, ettei kotona paljon ehditty olemaan. Tai maltettu olla.

Nyt taas arkea kohti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti