perjantai 18. huhtikuuta 2014

pitkäperjantai             
 Yksi hieno päivä Uutelan maisemissa, eipä täältä tarvitse lähteä minnekään. Kiva perhekävely oli ja päälle rahkapulla-jäätelökahvit. Eipä ole turhia tullut kitsasteltua herkuttelunkaan kanssa näinä päivinä, muttei aina jaksa nipotttaa. Kerran tässä vaan eletään. Kivan leppoisa päivä nyt. Ulkoilun lisäksi tiedossa laiskottelua, huomenna illan istumista siskon luona. Eipä tässä muuta tarvii.

Istuttiin ehdottomasti mun lempparikohdassa rannalla. Tuosta yleensä käydään uimassa, ranta on ihan kunnon hiekkaranta ja meri sen evrran matala, että siitä pääsee hyvin uimaan. Liikaa ihmisiäkään tuolle pienelle ranta-alueelle ei mahdu, joten rauhallisempi ja mukavampi retkeily- ja auringonottopaikka kuin varsinainen Aurinkolahden hiekkaranta. Kokeiltiin vettä ja keräiltiin pieniä kiviä, eikä vesi kauhean kylmältä siinä auringonpaisteessa tuntunut. Uimaanpääsyä saa kuitenkin vielä odottaa, vaikka lämpömittari näytti tänään jo lämpimimmillään viittätoista astetta. Mietitiin syvällisesti, että onkohan ihmisiä yhtä erilaisia kuin kiviä, jokainen on niin erilainen. Enpä tiedä mistä ajatus tuli. Kaikenlaista outoa sitä tulee mietittyä välillä. Luulen silti, että kivet ovat enenmmän erilaisia kuin ihmiset. Tai ovat omanlaisempiaan. Enkä kyllä yhtään tiedä, mistä tuokin ajatus sai alkunsa :)

Eilen meillä oli käynti siellä pariterapiassa, ollaan siellä käyty edelleen kerran kuukaudessa suunnilleen, viimekertaisen käynnin muutama viikko sitten jätin väliin, ei kiinnostanut mennä, ja vedin silloin mieluummin peittoa korviin. Nytkin tuntui vaikealta lähteä. Olen saanut kummallisia kaikenlaisia somaattisisa oireita, milloin on flunssa, kylmä, vatsa kipeä, pää kipeä, kuvottaa, en kuitenkaan tunne olevani kipeä, mutta ehkä reagoin kaikkeen uuteen ja muutoksiin taas näin. Kasvukipuja? Hyvä käynti kuitenkin oli, vaikka huono olo olikin fyysisesti, olot tulevat ja menevät ja yritän olla niihin kiinnittämättä niin huomiota. Hyviä asioita taas tuli juteltua ja monenlaista ajateltavaa. Ja usein lopputuloksena huomaa, että aika hyvin moni asia kuitenkin on. Nyt tuntuu vaikeamalta keksiä valittamisen aiheita.

Kivaa perjantai-iltaa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti