keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Tämä alkuviikko on ollut jotenkin aika raskas. En tiedä miksi, mutta olo on ollut aika alamaissa. Aamuisin jo yleensä herään huonolla tuulella ja pitkin päivää otan kierrosta milloin mistäkin, enkä osaa vaan olla murehtimatta monia asioita.. Ja yleensä vielä useampaa samaan aikaan. Sellaisia asioita joille ei mitään voi, pitäisi kai olla ajattelematta, mutta en osaa. Yritän, mutta aina se ei vaan onnistu.

Tällä viikolla on ollut onneksi vähän töitä, mutta se mitä nyt teen, ei ole kuitenkan sitä, mitä oikeasti haluaisin tehdä ja ristirita on aika suuri. Hyvä se on kuitenkin välillä tehdä jotain. Olisi vaan kiva tietää, mitä haluaisin oikesti tehdä asioiden kanssa. Paljon on keskeneräisiä, mietittäviä asioita, ihan liikaa, ja välillä tuntuu että olisi kiva pitää ajattelemisesta lomaa.. Aika yleensä näyttää, mikä olisi paras vaihtoehto. Aina niitä kuitenkin on.

Aion jonain päivänä tällä viikolla kokeilla ihania (tai siltä näyttäviä ja kuulostavia) pinaatti-juusto muffinseja, reseptin löysin yhdestä blogista ja aion tehdä varmasti tännekin siitä päivityksen, kunhan intoa ja aikaa leipomiselle ilmaantuu.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti