keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Kirjasto

Eilen käytiin illalla kirjastossa. Oli aika sateinen ja ankea päivä -vaihteeksi. Paljon on nyt tullut luettua, mutten silti kaikkia kirjoja saa luettua, ja nyt lähti lukuyrityksistä huolimatta pois kirjoja, joita en saanut luettua yrityksestä huolimatta. Kaikki ei vaan voi napata. Tuolla Vuotalon kirjastossa on kiva muutenkin käydä, on aika erikoinen ja hieno rakennus, aulassa on usein erilaisa näyttelyitä ja nyt tuolla perällä oli valmistumassa joku pukunäyttely, jotain hienoja mekkoja siellä taka-alalla ainakin näkyi :) Tuo Linda Olsonin "Kaikki hyvä sinussa"-kirja vaikutti oikein hyvältä ja mielenkiintoiselta, muttten yrityksestä huolimatta saanut sitä luettua kun oli vielä vain viikon pikalaina (joskus olen saanut siinä ajassa luettua 300-400 sivuisia kirjoja, mutta nyt ei onnistunut..) ja silti vein sen viikon myöhässä.

Outi Alanteen "Giljotiini" oli mun mielestäni harvinaisen surkea kirja! Luin sen kun ajattelin että siinä jotain järkeä ja joku juttu olisi, mutta aika turhalta tuntui sen lukeminen.
Riikka Palon "Taivaankantaja" ei myöskään oikein iskenyt, enkä siinä päässyt pariakymmentä sivua pidemmälle. Että sellaiset saivat lähteä.

Uusia kirjoja en nyt lainannut, pari kirjaa odottaa lukemista ja yksi hyvä kirja ( Virginie Despentes "Maailmanlopun tyttö") eteenee hitaasti mutta varmasti. Sen haluan lukea. Pitäisi ehkä opetella lukemaan istualleen, tykkään aina lukea sängyssä pitkälläni ja sillä tavalla lukukerrat jäävät aika lyhyiksi.. Muttta hitaasti hyvä tulee.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti