torstai 8. marraskuuta 2012

Kotona lämpimässä


Olen todellinen kotikissa, voisin olla aina kotona, kotona on ihanaa. Varsinkin kun ulkona on pimeää, sataa, myrskyää, on synkkää, mikään ei voita kotona olemista. Olen tosi paljon kotona, tykkään niin paljon, viihdyn yksin ja perheen kanssa aivan loistavasti, en paljon muuta kaipaakaan.  Mulla ei käy kotona ikinä aika pitkäksi. Mikä on ihanampaa, kuin pukeutua lämpimästi, polttaa kynttilöitä ja käperytä sohvan nurkkaan lukemaan.

Tällä viikolla selvisi, että vietetään J.n kanssa joulua kahdestaan. E. on lähdössä isänsä kanssa Turkkiin sukulaisa tapaamaan ja on siellä joulun. Aluksi ratkais tuntui oudolta, muttta tänä vuonna näin ja uskon, että joulusta voi nautttia toisellakin tavalla, neljätoista joulua on kuitenkin vietetty samaan tapaan yhdessä. Nyt meillä on kahdenkeksinen aikuisten joulu :) En aio osallistua millään tavalla joulustressiin, kaupoissa ryysimiseen ja kamalaan rahan tuhlaamisenn. Yleensä en muutenkaan välitä paljon kierrellä kaupoilla tuntikausia ja joulun alla kaupat ei oikein houkuttele.
Joulkin ollaan vaan kotona, syödään suklaata ja löhötään sohvalla ja tytär tulee varmaan käymään ja syömään jonain päivänä. Ei valittamista <3
3 kommenttia:

 1. Ite olen varmaan joulun duunissa, mistä tiedän vaikka vietän osan joulua muuttolaatikoiden seassa :D
  Emmä siihen 'kuole', jotenki joulu ei oo mun juttu, turhan kaupallista, stressii ihmiset ottavat.

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hyvältä, aikuisten Joulu :)

  VastaaPoista