maanantai 12. marraskuuta 2012

Sadepäivää ja hiusjuttuja

Sateisen harmaa maanantai aamu ja taas olisi ollut niin ihana jäädä lämpimään sänkyyn peiton alle. Viime yönä sain nukuttua ihanan rauhaisasti eikä illalla tarvinnut unta kauan odottaa, vaikka päivän aikana nautitut lukuisat kakkupalat vähän vatsassa painoivat ;) Tänään sittten vähän kevyemmällä linjalla. Onneksi kesäkiloja tuli pudotettua sen verran hitaasti, (sen puolen kilon viikkovauhdilla n kahdeksan kiloa) ettei kaikki suupalat heti näy vyötäröllä. Maanantai-iltaiseen tapaan suuntan tänään spinning-tunnille.

Sitä ennen pitäisi herätä kunnolla ja saada itsensä ulos ja töiden pariin pitkästä aikaa.. Viikonloppuna päätin hiusten kanssa tuskailtuani, että olisi varmaan aika varata aika kampaajalle. Olen kasvattanut hiuksiani enkä ole turhan usien kampaajalla käynyt, en leikkauttamassa ja viimeisimmästä värjäyskerrastakin on aikaa. Kesällä oma luonnonvaalea väri menee, mutta näin pimeään aikaan alkaa olla aika harmaata..

Alla olevissa kuvissa on aika kivoja malleja (vaikka oma kuontalo tuntuu näin aamutuimaan olevan aika kaukana kiiltävistä kaunnista hiuksista..) . Itselläni on taipuisat hiukset enkä ihan suoria hiuksia haluaisikaan (enkä ole hiuksiani ikinä suoristusraudalla itse suoristanut). Joskus olen leikannut otsiksen, mutta yleensä olen siihen kyllätynyt ja kasvattanut sen heti pois.. Pieni "sivuotsis" voisi olla kuitenkin ihan kiva..

Omat hiukset on nyt jotakuinkin tätä.. Ei tosin nyt juuri sängystä nouseena ja koneella isuessa.. ;) Mutta kuivaa ja kähertyvää on..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti