keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Sateinen päivä

Sateisen päivän iloksi käytiin syömässä läheisessä nepalilaisessa ravintolassa. Nepalilainen ja intialainen ruoka on todella hyvää. Tulistamausteista ja kasvisvaihtoehtojakin on enemmän kuin monessa muussa ravintolassa. Ja harmaaseen tihkusateiseen päivään sopii hyvin tulinen ja mausteinen ruoka. Käydään J.n kanssa kerran viikossa lounaalla, tulee kesken päivän töistä ja käydään yhdessä syömässä, lounastreffeillä. Se on kiva tapa ja katkaisee päivän tosi ihanasti. Muuten olen niin paljon itsekseni. Söin tuorejuustoa kermaisessa tomaattikastikkeessa, mukana oli jugurttikastiketta ja Naan-leipää. nam. Ravintola ei ollut sisältä mikään erityisen viihtyisä, hiukan hämärä ja tunkkainen, muta ruoka oli todella hyvää.

Syömisen jälkeen kävin taas kirppiskierroksella, UFF.lla on taas Tasarahapäivät, enkä taaskaan ihan tyhin käsin sieltä päässyt ulos. Mutta tappio oli aika pieni, jos sieltä ostamani ruskea/beige villakangastakki osottautuu huonoski ostokseksi, en ollut siitä ihan varma, mutta kolmen euron hintaisena lähti takki mukaan.

Ai niin, eilen kadotin ilmeisesti bussimatkalla töihin nahkakäsineeni.. Kyllä harmittaa! Sain ne vuosi sitten lahjaksi J.ltä ja olivat tosi ihanat. Bjön Borgin mustat nahkahanskat joissa oli hopean värisiä niittejä koristeena. Nyyh! Soitan ensi viikolla HKL.n löytötavaratomistoon, mutta epäilen kyllä, ettei hanskat enää löydy..

Takki H&M, kauluri Lindex, laukku Aleksi 13, kengät Din Sko, legginsit Lindex
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti