perjantai 15. elokuuta 2014

weekend

Tänään oli pakollinen kauppakeskuskierros.. En tykkää. Yritin löytää monenlaista veruketta ettei olisi nyt tai vielä tarvinnut mennä, mutta pakko oli. Siskon tytön synttärit on tänään ja lahjan hakuun siis lähdin. En tykkää kauppakeskuksista, enkä muustakaan shoppailusta. Oon sellainen että haen mitä tarviin (jos tarviin, tai jos siis on varaa..) ja lähden mahdollisimman nopeasti pois. Tänään meinasin kääntyä samantien pois. Paniikki. Joo. En osaa käydä enää missään. Niin ku viimeksi kirjoitin, jo kaupassa käyminen on tekeminen. Kauppakeskuskierros vielä pahempi. Paljon.

Soittein Joonakselle koko ajan, lähti jo melkein ajelemaan kaukaa töistä kesken kaiken, mutta selvisin. Kotiin päästyä oli tyhmä olo. En herkästi toiste mene. Vaikka oikeastihan just niin ei pitäisi tehdä. Ehkä käyn joskus vuoden päästä kävelemässä Itiksen päästä päähän. Siedätyshoitoa. Että kävis niinku muuallakin kuin Uutelassa. Ja lähikaupassa. No, en mä turhaan ole "työkyvyttömyyslomalla".

Nyt olen täällä trancennut kotona. Emil meni Weekend festareille kaverinsa kanssa. Kattelin ja kuuntelin mitä esiintyjiä siellä on ja jäin kuuntelemaan noita kanalihalla ;) Tulee nuoruus ja reivailut mieleen :) Hyvin voisin mennä tuollaisille festareille (kun sille päälle sattuisin:) muttei kai sinne viitsi yli nelikymppinen mennä vahtimaan nuoria:)

Ja tänäiltana ihanan tädin kullan seitsemänvuotissynttärit. Ostin alimmaisessa kuvassa olevat lahjat, rannekellon ja pussukan, kännykälle tai kolikoile, tai jotain.
..Ja itselleni ostin uudet näppylä-balleriinat. Vielä ei pysty mitään nilkkureita tai maihareita, sappaista nyt puhumattakaan, käyttää, mutta rantaretkien jälkeen edelliset läpsykkäät oli jo aika kaikkensa antaneet. Noilla pärjää jonkin aikaa. Olen huomannut että monet pitää (siis nuoret:) hameiden ja paljaiden kinttujen kanssa maihareita tai vastaavia isompia kenkiä, itsekin kokeilin samaa, mutten osannut.

Mutta sellaista. Hyvää viikonloppua :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti