sunnuntai 17. elokuuta 2014

motivaatiota

päivänä eräänä & Orkidea

nyt maanantai aamuna katsotuna kovin kirkkaan näköistä silloin, nyt harmaata suttua ja vesisadetta ja sellaista edessä koko viikoksi ilmeisesti. Mutta ei haittaa. En ole säiden mukaan toimiva, huono tai hyvä mieli voi olla säällä kuin säällä. Enemmän edelleen motivoitumista tähän loman jälkeiseen elämään. Tai yritystä motivoitua yhtään mihinkään.

Viikonlopun tekemisinä siskon tytön synttärit ja eilinen purjehdusreissu, ehkä viimeinen tänä kesänä. Veneitä oli liikenteessä tosi paljon, eikä ihme, kun tänään katselee ulos. Eilen oli Suomenlinnassa puupurjeveneiden kokoontuminen, huomattiin tapahtuma liian myöhään, mutta ajateltiin, että nähtäisiin veneitä tuolla merellä. Ei nähty, tavallisia veneitä sitäkin enemmän. Oli aika tuulista, mutta ihan kivaa. Kuvia siitä myöhemmin. En voi olla laittamatta.

Tulevalla ja seuraavalla viikolla mielenkiintoisia ja jännittäviä menoja, isoja päätöksiä tulevan suhteen. Työhön ja sairaslomien jatkoon, ja terapiajuttuihin liittyviä päätöksiä ja näkemyksiä. Ehkä niiden jälkeen osaa taas katsoa paremmin eteenpäin.

Ankeutta vastaan ja eteenpäin. Vaikkei nyt ihan siltä tunnukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti