keskiviikko 20. elokuuta 2014

sunnuntain syyspurjehdus

Viime sunnuntain purjehdusreissulta kuvia. Vähän tuntuu jo vanhalta jutulta nyt kun syksy on viikon vaihtumisen jälkeen tullut, tai siltä tuntuu, ja syksyssä jo olen. Ei tunnu enää kesältä, vaikka muutama päivä sitä vielä virallisesti onkin jäljellä. Mutta laitan kuvat kuitenkin, muuten jäävät unholaan ja menevät hukkaan (itse tykkään pitää tätä tavallaan päiväkirjana, en muista juuri mitään ja täältä on kiva virkistellä muistia: )

Meillä ei omaa venettä ole, mutta Joonaksen isän vanhaa purjevenettä saadaan käyttää melko vapaasti, enemmänkin sillä on käytön puutetta mutta kiva se on olla olemassa. Itse olen totutellut veneilyyn vasta ihan muutaman vuoden, pari kertaa vuodessa. Yleensä olen sen hellepurjehduksen ystävä (ettei vene keiku eikä kallistele turhan paljon), mutta olen selvästi vähän siedättynyt ja kestän vesillä ja viihdynkin siellä. Vielä en silti uskalla tai halua nukkua veneessä, ahtaissa tiloissa, keinuvalla alustalla. Ehkä siedätyn joskus siihenkin. Ajatus yöpymisestä vaikkapa ihanan Kaunissaaren satamassa on aika kiva. Tai  ei se satamassa olo, vaan illan viettäminen siellä saarella :)

Nyt terapeuttilistan kimpuun jälleen, on meinaan sellainen kirjanpito täällä, Joonaskin sanoi että tossa näyttää olevan enemmän hommaa ja paperisotaa kuin sillä töissä.. Joten hihoja käärimään ja sorvin ääreen. Ei hirveän kiitollista hommaa vielä tähän mennessä, yksi tapaaminen on sentään sovittu, mutta ei oota tulee paljon. Mutta varmaan muutakin kun jaksaa etsiä..

Kivaa keskiviikkoa vaan :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti