lauantai 22. maaliskuuta 2014

Kuvaterveisiä lauantailta

Terveiset pitkästä aikaa täältä toiselta puolelta. Eilen eksyin pitkästä aikaa tänne ja huomasin että on vierähtänyt melkein vuosi, kun olen tänne kirjoittanut ja laittanut kuvia. Vuosi sitten tähän aikaan näytti olevan paljon talvisempaa, kuin nyt, mutta eipä haittaa. Kiva oli muutenkin katsoa  vanhoja kuvia -aika kultaa muistot, vanhat kuvat on aina vähän parempia kuin uudet?

Olen enemmän keskittynyt toiseen blogiin ja mietinkin nyt, että voisin pitää tätä puolta kuvablogina, ja toista toisinpäin. Tai miten nyt aika näyttää, mutta laitan tänne nyt tämänpäiväisiä, lauantaisia kuvia ja kuulumisia.

Käytiin puoliltapäivin ulkoilemassa koko sakki, E on yleensä viikonloput menossa aika lailla alusta loppuun, mutta nyt oli kotona ja niinpä lähdettiin yhdessä ulkoilemaan. Nukutiin aika kauan. Oltiin suunniteltu J.n kanssa menevämmme Fressille spinningiin kymmeneltä, mutta nukuttiin juuri sen ohi ja menemättä jäi. Mutta saipa nukkua. Yöllä en saanut unta, jäin lukemaan ja sen jälkeen naapurista kului kaikenlaista omituista. Vettä juoksutetaan aina puolen yön jälkeen, yhdeltä yöllä. Kaikki kuulu niin hyvin läpi täällä, että tuntuu kuin siinä vieressä mölyttäisiin. Naapureilla on aika erikoisia harrastuksia muutenkin, kuulostaa kuin heillä olisi joku oma vesipumppu, ihmeellisiä ääniä. Tuon vielä ymmärtää, en ole mikään naapuri-natsi, mutta ärsyttää jos portaissa juostaan ja pompitaan, koko talo kumisee, jos se tapahtuu joskus yhden kahden aikaan yöllä.. Joten se, että pääsin nukkumaan, meni sekin aika myöhälle. Olisipa ihanaa asua jossain hiljaisessa paikassa. Maalla, tai omakotitalossa, tai jossain missä olisi edes hiljaista. Inhoan kaikkea melua ja olen ääniyliherkkä ihan todella, kuulen kaiken voimakkaammin ja ärsyynnyn myös todella voimakkaasti..

Tänään on ollut ihan kiva päivä kyllä. Ulkoiltiin tuolla lähistöllä, Vartioharjussa, Vartiokylän lahdella ja Linnnavuorella (sota-aikainen linnoitus) ja käytiiin katsomassa taas Niemikotisäätiön päivätoimintakeskus Tuulimyllyä. On upea paikka ihan todella.. Sinne voisin kai vielä mennä toimimaan, mutten tiedä, en osaa päättää. Siitä olen pidemmin avautunut toisaalla.

Äsken laitettiin ruokaa, tacoja ja eilistä salaattia, mikä olikin aivan älyttömän hyvää. Tavallisen salaattin, kurkun ja paprikan lisäksi laitoin salaattiin tonnikalaa, oliiveja, fetakuutioita, avocadoa, rucolaa, mausteeksi oliiviölyjä & mausteita, siturunan mehua. Nami!
Nyt ruoan sulattelua, ja illalla ehkä salille. Toisaalta tekisi mieli olla vaan kotona ja lukea. Luen nyt Kim Edwardsin Muisto tyttärestäni kirjaa, on hyvä kirja, viisisataasivuinen, ei ihan heti lopu, mutta loppusuoralla jo on. Tuosta on tehty elokuvakin.

Sellasia. Mukavaa lauantai-iltaa : )


Tie Vartikylänlahdelta Tuulimyllylle
Tuulimyllyn toimintakeskus


Linnavuoren bunkkereita

Linnavuoren huipulta
Rotkon reunalla

Toi käsi?

Vartiokylänlahti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti