keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

chill

Pakko laittaa nyt vielä toinen postaus saman päivän aikana, vaikka hassulta tuntuu. Nyt on aikaa jäänyt moneen muuhun tekemiseen kun olen jumppakiellossa tosiaan tämän viikon. Olo on jo ollut sellainen että ihan hyvin voisin mennä salille, äh, ei tunnu missään. Mutta koitan nyt kerrankin olla uskollinen itselleni ja tehdä niin kuin olen tässä aikaisemmin tämän päivän aikana päättänyt. Aamuiset rytmihäiriöt kuitenkin säikäyttivät sen verran. Epämiellyttävä kokemus jälleen kerran. Sydän lähtee ylikierroksille ja syke pomppaa ihan hirmuseksi, tuntuu vatsassa ja päässä asti, ihan kuin vaikka juostessa, ilmat että teen mitään muuta kuin istun koneella. Tärisyttää käsiä ja koko kroppaa, tuntuu kuin syke vetäsi jotenkin eteenpäin, hyppää rinnasta ulos. Ihan kiva siis. Propralilla olot ja oireet katosivat, hyvä niin, ja sain jatkaa päivääni.

Päivällä ajattelin että voisin lähteä kävelylle, aurinkoinen kirkas päivä ja kaikkea. Päädyin pyytämään E.n mukaan ulkoilemaan ja lähtikin :) Otti pyörän mukaan, jätti sen kuitenkin tuonne rantaan ja käveltiin lenkkiä muuten ja käytiin Villa Ullaksen kahvilassa kahvilla ja pullalla, minäkin jopa söin voisilmäpullan...

Asutaan ihan sumppuun rakennetulla uudella asuinalueella, monesta asiasta keksin valittamista, mutta ulkoilualueet täällä on ihan hienoja, meren ranta parinsadan metrin päässä meiltä ja monenlaista luontopolkua (katso vastarannalle) ja merenrantaa. Muuallapa Helsingin lähiöistä näin hienoa olekaan, meri ympäröi täällä monessa paikassa, Vuosaari on ennen ollut nimensä mukaisesti saari :)

Mutta kiva rentouttava iltapäivä, ulkoilua ja aurinkoa.
'

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti