perjantai 23. toukokuuta 2014

retki kallioille

Eilisen aika nihkeästi alkanut päivä muuttui iltaa kohden aika paljon paremmaksi. J sanoi jo pari päivää aikaisemmin, että sillä on torstai-illaksi yllätys mulle. Arvasin oieastaan että minne yllätys fyysisesti sijoittuu, meidän ikuiseen suosikki paikkaan, Uutelaan. En ikinä kyllästy, joka kerta sieltä löytyy uusi paikka tilanteen mukaan ja rauhassa saa olla, niin kuin aina jaksan hehkuttaa. Missään muualla Helsingissä ei mielestäni näin hienoja paikkoja ja ranta- ja merimaisemia ole. Super-hienoa siis. J tuli kaupasta mukanaan kassillinen herkkuja, salaatteja, mansikoita, kalaa ja kuohuvaa juomaa. Namsk. Enpä ole ikinä vastaavanlaisilla herkuilla varustettuna ollutkaan piknikillä kai missään. Ihan luksusta siis oli <3 Sääkin oli paras mahdollinen, aluksi tuuli aika kovasti, mutta tyyntyi iltaa kohti. Eipä valittamista :)

E tuli tänä aamuna reissusta aikaisiin aamulla. Heräsin jo viideltä aamulla! Naapuri käynnisteli siihen aikaan moottoripyöräänsä ja kun olin jättänyt ikkunan auki yöksi, saatiin herätä aika inhottavaan räpätykseen. Käyttää tyhjäkäynnillä pyöräänsä pitkän aikaa.. Ei ehkä olisi ihan sopivaa tuohon aikaan aamuyöllä. Voi ärsytys! Vähän aikaa sain vielä nukuttua, mutta olin kyllä vihainen ja vielä tavallistakin aamu-äreämpi. En osaa nukkua päivällä, joten saa nähdä mitä tästä päivästä tulee. Mutta E tuli iloisena ja tyytyväisenä turkin reissultaan. :)

Taas palaa elämä normaaliuomiinsa, yksin ollessa elin ihan pellossa kun ihan pakko ei ollut juuri mitään tehdä. Ruokakaapit loistaa tyhjyytttään ja kotitöitä parempaa tekemistä on löytynyt, tai sitten en ole vaan jaksanut vaivautua. Kylppärissä juoksee jokakesäinen hämähäkki-ystävämme, saa olla. En ikinä tapa hyttysiä suurempia ötököitä. Ulos sen voisi viedä, mutta eipä tuo ole haitannut. Maantasalla kun asutaan, saa monenlaisia pörriäisiä hätistellä.

Helteinen viikonloppu tulossa, toisaalta kiva, toisaalta luo "paineita" keksiä kivaa tekemistä ja menemistä. Mun mieleen on juurtunut ajatus, että jos aurinko paistaa ulkona, pitää olla ulkona tekemässä jotain kivaa. Auringossa loikoilu on ihan kivaa, mutta se lähtemisen vaiva aina on kuitenkin kun kaupungissa ollaan. Saisipa olla maalla..

Ihan hyvillä mielin nyt:)


1 kommentti:

  1. Oi, näyttääpä ihanalta <3 Tuli ihan itselläkin hinku merenrantaan viinittelemään !

    VastaaPoista