sunnuntai 25. toukokuuta 2014

kesä

Kuvia sunnuntailta, ja vähän terveisiäkin,

viikonloppu on kulunut aika pitkälti ulkona ollessa, nyt kun aurinko on paistanut ja hellettä riittää, ei kotona sisällä olo ole houkutellut ollenkaan. Lämmin ja aurinkoinen sää tuppaa laittamaan mulle liikaakin levottomuutta sen suhteen, että haluaisin olla koko ajan menossa ja olla ulkona nauttimasta auringosta. Sopivissa paikoissa nautin helteestä, kuten ihan rauhallisilla kalliorannoilla tai sitten pienemmillä hiekkarannoilla jollaisella tänään oltiin kun saattiin siskon tyttö iltapäiväksi iloksemme :) Pyörällä siirryttiin paikasta toiseen ja neljä tuntia meni pienen kanssa touhutessa ja pyörillä viilettäessä. Nyt tuntuu että on aurinkoa saatu.

M kävi uimassa, itse kahlasin niin pitkälle kuin mekko päällä pääsin, melkein olisi voinut uimankin mennä. Rakenneltiin rannassa hiekkalinnaa, siitä onkin aikaa kun on viimeksi päässyt rannalla leikkimään. Yllättävän lämmintä vesi oli, reippasti vaan meren pinta siitepölyn peitossa.

Illalla vielä lätkäpelin katselua, lopputulos on aika arvattava, pessimisti ei pety, mutta voihan sitä yllättyäkin. Jo finaalipaikka on ihan hieno saavutus kyllä!

Mutta sellaisia, mukavaai iltaa ja alkavaa viikkoa  :)

Ps.
Kuvat on pokkarilla napsittu, vähän harmaampisävyisiä ja epätarkempia, en uskalla ottaa parempaa kameraa hiekkarantareissuille mukaan, olen kerran jo yhden kameran sillä tavalla pilannut. Mun hiukset lyhenivät viitisentoista senttiä eilen, J toimi taas parturina, tuli siinäkin säästöä monta kymppiä :) Vielä kun saisi oman värin kokonaan esille, voisi hiusten kunto olla vähän parempi, mutta parempi nyt kuitenkin, kun ei ohuet liurut enää roiku niskassa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti