sunnuntai 7. lokakuuta 2012

  Viikonloppua kuvina.


Perjantaina J. piti vapaapäivän töistä. Sai nukkua kerrankin pitkään aamulla, lähetin E.n kouluun ja lähdin itse salille ja spinningiin, aamuspinnu, mikä paras tapa aloittaa päivä, puuh ;)Puoliltapäivin lähdettiin Itikseen shoppailemaan ja Meksikolaiseen ravintolaan syömään, söin tosin sitä tavallista, mitä aina ravintolassa, lohta lämpimillä vihanneksilla. Namia oli.

Shoppailin treenitopin H&M.ltä. ja ajattelin kokeilla nyt niiden urheiluvaatetarjontaa, yleensä on pitänyt olla jotain urheilukaupan merkkiä, mutta hyvältä tuokin nyt tuntuu (tositoimin ei ole vielä tosin päässyt).. Niin ja vohvelirauta ostettiin :) Jälkimmäinen oli J.n idea, mutta ihan hyvä sellainen.
                               Iltapäivällä oli aika sateista ja oltiin vaan kotona, luekelin kirjaa, lehtiä ja

                               kirjoitinpa yhden kirjeenkin <3


                               


Heli Jaatinen "Ei saa katsoa aurinkoon"


                             Lauantaina käytiin koko porukka kävelyllä Uutelassa. Oli aivan ihana aurinkoinen,
                              kuulas ja kaunis syyspäivä.

Aika jäätävä tuuli ulkona kävi ja kotiin tullessa sormet olivat ihan kohmeessa ja jäässä. Ruuaksi tehtiin ihanaa lämmintä ja tulista meksikon pataa ja jälkkäriksi tietysti vohveleita (kermavaahdolla, mansikkahillolla ja kinuski kastikkeella. Slurp, liiian hyvää.


Illalla lämmitettiin vielä sauna ja katseltiin leffaa, Kaurismäen Le Havre (en tajua miten ne Kaurismäen leffat on muka niin hyviä..).
Sunnuntaina taas ihanan aurinkoinen, vaikkakin aika kylmä ja tuulinen päivä ja taas happihyppelylle, vähän toiseen suuntaan tänään. Villa Ullaksessa käytiin kahvittelemassa.                             Ja Meksikolais(ruoka)painotteisen viikonlopun päätteeksi vielä tortilloja, omani
                             laitoin eilistä paputäytettä, juustoa, oliiveja ja kaikkea muuta hyvää.                                          Ihana viikonloppu, haikeaa että se alkaa olla auttamattomasti ohi. Uutta
                                          viikkoa kohti :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti