perjantai 26. lokakuuta 2012

Ensilumi

Ihanaa oli tänä aamuna herätä kun maassa oli ensilumi <3 Ihana valkoinen peite joka paikassa, eikä niin pimeää ja synkän mustaa ja märkää, kuin mitä ihan riittävästi tähän asti syksyllä on ollut. Aina ensilumen kauneutta ihmettelee, kuin joskus lapsena :)

Meillä on muuton jäljiltä kaikki talvivaatteet vielä kellarissa, eikä missään päällimmäisissä laatikoissa varmaankaan.. Viikonlopun aikana pitää tehdä kyllä isku kellariin ja kaivaa toppatakit ja muut kunnon vaatteet, hanskat ja pipot esille. Talvi yllätti.

Pehmeää ja pörröistä löytyi sentään päälle ja sillä varustuksella (ja on mulla se yksi uusi villakangastakki kotona) tarkeni käydä ulkona.2 kommenttia:

  1. Ihana neule! Minulla ei ole y h t ä ä n kivaa neuletta kyllä, pitäisi tehdä tai ostaa, mutta... ei saa aikaisiksi. Tai onhan minulla muutama paksumpi, muttei semmoisia kivoja ohuita :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Toi on ostettu Lindexiltä tänä syksynä. Ihanan pehmeä on.. Aika karvainen vaan, ja jos on mustat housut (tai mikä muu tahansa vaate) niin saa aika hyvän karvapeitteen paidasta. Sille pöllyämiselle ei varmaan oikein voi mitään. Mutta ihanan mukava tuo on <3

    VastaaPoista