maanantai 29. lokakuuta 2012

Tänään aamulla

Aamulla lähdin kävelemään tonne ihanaan kirpeään ja aurinkoiseen säähän (ja vein samalla pinon kirjeitä postiin) Ihania kuuraisia syksyn lehtiä oli maassa <3 Niitä arjen pieniä kultahippusia!

Päälle pääsi kellarissa kesän viettänyt Zaran viimevuotinen takki. Sopivasti tarkeni, vielä ei tarvii toppatakkeihin turvautua, onneksi.

Kävelyltä ja kaupasa tultua lounaan jälkeen innostuin vähän kirjoittelemaan kotitöiden lomassa. Meinasin käydä vähän pitkäkseni lukemaan, muta päätin nyt pysyä ylhäällä, ettei vaan uni tulisi silmään. Viime yö meni todella kehnosti, toivottavast ensi yönä paremmilla unilla. Illalla ajattelin käydä vielä spinningissä, toivottavasti en piristy siitä liikaa :)
Niin, ja huomenna sitten taas vanhenen vuodella..

<3


Pss. Mä en ymmärrä, miksi osa yhdistetyistä kuvista tulee niin pieninä tähän, vaikka yritän niitä kuvankäsittelyohjelmalla suurentaa?(Klikkaamalla kuvaa saa kuvan näkymään suurempana, mutta haluaisin sen suurmpana "suoraan";)

Ongelma ratkennut, kiitos :)5 kommenttia:

 1. Ihana takki!:)

  Kokeile muokata kuva palstan leveyden kokoiseksi ja sitten laittaa sen asetukseksu 'Alkuperäinen' koko! Niin minä teen ja saan isona kuvani näkymään :)

  Laapa
  Laapalaura.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä :) Pitääkin kokeilla tuota (jos vaan osaan, olen aika nuori vielä tässä blogimaailmassa).

  Ja kiitos takkikehuista, takki on tosiaan Zarasta ostettu viime vuonna.

  VastaaPoista